Service & Onderhoud

Ook voor het jaarlijkse onderhoud of eventuele herstellingen en keuringen van uw reeds geïnstalleerde klimatisatietoestellen / koel- en diepvriescellen- en loodsen / ventilatiesysteem kan u natuurlijk steeds bij Cooltech terecht.

Tot uw dienst!

24hservice.pngCooltech heeft een 24u-servicedienst uitgebouwd die garant staat voor een snelle en adequate interventie voor al uw koel- en klimaatsystemen.

Hersteldienst 011 593 400

Levensduur verlengen en besparen

technieker3_1.jpgVandaag is alle aandacht gericht op het ontwikkelen van HVAC- en koeltechnische installaties met een maximaal rendement en een minimaal energieverbruik. Deze moderne installaties vergen bovendien een minimum aan onderhoud.

Door uw installatie goed te onderhouden verlengt u niet alleen de levensduur van uw installatie, maar bespaart u ook een belangrijk deel op uw energiefactuur. Als klant bent u een partner van Cooltech en kunt u rekenen op een flexibel pakket van geïntegreerde diensten, die we voortdurend verder optimaliseren.

Wat betreft de onderhoudscontracten, betekent dat vergaande flexibiliteit en een permanente controle van uw Cooltech-installatie. Onze klantendienst staat de klok rond paraat.

Gebouwbeheerssysteem, temperatuurregistratie & bewaking

Cooltech biedt met deze innovatieve systemen de mogelijkheid om de temperatuurdata en/of het energieverbruik te visualiseren, te controleren en te melden bij de klant en installateur. Cooltech kan op die manier fysische problemen pro-actief opsporen en snel oplossen.

Koel- of klimatisatieoplossing op uw maat?

Heeft u interesse in één van onze diensten? Cooltech bekijkt ieder project afzonderlijk en werkt samen met u naar een gepaste oplossing binnen uw eisen en budget. 

Neem vrijblijvend contact met ons op