Youston

Hasselt

Het innovatieve digitaliseringsbedrijf Youston uit Hasselt koos voor Cooltech voor de installatie van twee vaak in één adem vermelde toepassingen: klimatisatie en ventilatie. Voor de klimatisatie van de kantoren van Youston, koos Cooltech in samenspraak met de klant voor de commerciële variant van VRV. Dit systeem zorgt voor optimale energie-efficiëntie in elk seizoen. De geïnstalleerde ventilatie is een balansventilatie Type D. Balansventilatie is gebaseerd op het principe van evenwicht tussen de aan- en afvoer van lucht in de ruimte.
Klimatisatie met VRV

Klimatisatie met VRV

Voor de klimatisatie van de kantoren van Youston, koos Cooltech in samenspraak met de klant voor de commerciële variant van VRV. Dit systeem zorgt voor optimale energie-efficiëntie in elk seizoen.
Ventilatie (type D)

Ventilatie (type D)

De geïnstalleerde ventilatie is een balansventilatie Type D. Balansventilatie is gebaseerd op het principe van evenwicht tussen de aan- en afvoer van lucht in de ruimte.

Vervuilde lucht wordt verwijderd via afvoerroosters. Tegelijkertijd staat de box in verbinding met de buitenlucht voor de luchtvoorziening van het gebouw.