Over Cooltech

Onze visie

Cooltech wil op een financieel gezonde manier groeien, rekening houdend met de eisen van duurzaam ondernemen door innovatieve totaaloplossingen aan te bieden voor koeling en klimatisatie aan haar klanten. Ook streven wij ernaar een betrouwbare partner te zijn in het ontwerpen, installeren, optimaliseren, onderhouden en beheren van technische koel- en klimaatsystemen.

Wij luisteren, denken assertief mee met onze klant en realiseren met respect de gemaakte afspraken!

Onze actieradius

actieradius.jpgCooltech is gelegen in het Limburgse Alken (tussen Hasselt en Sint-Truiden) maar wij zijn werkzaam in heel België, mede met dank aan de samenwerking met ons zusterbedrijf De Noyette.

Een tevreden klant, dat is ons altijd een verplaatsing waard!

In de illustratie hierlangs ziet u onze ligging en primaire actieradius voorgesteld.
Dit is bij benadering: aarzel dus zeker niet om ons te contacteren als uw locatie buiten deze actieradius valt!

 

 

Onze samenwerking met De Noyette

Dankzij de samenwerking met zusterbedrijf De Noyette kunnen wij ook in de regio's West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen een regionaal gerichte en snelle service garanderen.

Onze missie

Wij willen een betrouwbare partner zijn voor onze klanten met de nodige marktkennis om zo onze reputatie en merknaam hoog te houden. Daarbij is een opvolging en continue monitoring van de geplaatste installaties een noodzaak.
 

Onze waarden

  • Woord houden
  • Kostenbewustzijn
  • Ownership
  • Assertief klantgericht
  • Bedrijfsfierheid
  • Expertise en vakmanschap
  • Openheid

 

Klantfocus & partnerships

De klant staat centraal. Als betrouwbare partner streven we naar maximale transparantie. Dit omvat niet enkel commercieel en technisch advies: ook informatie-uitwisseling over wetgeving inzake milieu, subsidies en vergunningen behoort tot onze geïntegreerde dienstverlening. We willen uw partner zijn die instaat voor het beheer, de exploitatie en het onderhoud van uw installaties.

 

Klantenservice

24hservice.png

We willen met onze klanten een langetermijnverbintenis aangaan. Omdat onderhoud van de gebouwde installaties van groot belang is, bieden we onderhoudscontracten op maat aan. Hierdoor wordt niet enkel de levensduur van uw installatie verlengd, dit zorgt ook voor een flinke besparing op uw energiefactuur.

 

Eigen ontwerp- en studie-afdeling

Kennis en innovatie zijn de drijfveren achter ons succes. Onze uitgebouwde engineeringafdeling staat garant voor efficiënte en vernieuwende concepten en processen waarmee we ons als kwalitatieve experts profileren. Zo kunnen we het hoofd bieden aan de steeds wijzigende behoeften van de markt.

We gaan steeds op zoek naar de juiste balans tussen duurzame en betaalbare oplossingen!

 

Onze medewerkers

In de huidige economie is kennis de dominante factor. De kennisvoorraad en het vermogen deze kennis te blijven ontwikkelen en toe te passen in innovatieve producten en diensten is cruciaal voor de toekomst. Wij verwachten van onze medewerkers dat zij aan de top van hun discipline staan. We investeren daarom permanent in zowel interne als externe opleidingen.

Ondertussen kan Cooltech rekenen op meer dan 50 medewerkers. Wij hechten veel belang aan een goede interne organisatie en werking om zo de performantie en servicegraad te verbeteren. Cooltech kiest daarbij voor transparantie en een goede communicatie in een duidelijk kader. Hierdoor kunnen strategische beslissingen sneller genomen worden.

De technici op de baan staan permanent in verbinding met onze back office. De opvolging gebeurt in real time zodat deze kan worden bijgestuurd indien nodig.

 

Koel- of klimatisatieoplossing op uw maat?

Heeft u interesse in één van onze diensten? Cooltech bekijkt ieder project afzonderlijk en werkt samen met u naar een gepaste oplossing binnen uw eisen en budget. 

Neem vrijblijvend contact met ons op