Opleidingscentrum

In de huidige economie is kennis de dominante factor. De kennisvoorraad en het vermogen deze kennis te blijven ontwikkelen en toe te passen in innovatieve producten en diensten is cruciaal voor de toekomst.

Wij verwachten van onze medewerkers dat zij aan de top van hun discipline staan en investeren daarom permanent in zowel interne als externe opleidingen: op 1 juni 2014 openden we zelfs een eigen opleidingscentrum op de site van Cooltech in Alken. 

Hier leren nieuwe werknemers de kneepjes van het vak en kunnen zelfs onze meest ervaren techniekers en installateurs steeds bijleren en up-to-date blijven met de laatste technieken en toepassingen. Ook het onderhoudspersoneel van het bedrijf waar we de installatie plaatsten en de gebruikers van die installatie, kunnen van ons een gerichte training ontvangen.

De wereld van koeling en klimatisatie staat nooit stil. Cooltech kan dankzij dit opleidingscentrum steeds de kaart van de innovatie trekken.

 

cooltech-extra-bewerkt-008888.jpg

 

Koel- of klimatisatieoplossing op uw maat?

Heeft u interesse in één van onze diensten? Cooltech bekijkt ieder project afzonderlijk en werkt samen met u naar een gepaste oplossing binnen uw eisen en budget. 

Neem vrijblijvend contact met ons op