Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Snelle service, preventief onderhoud, en dat 24/7

Voor rendabele activiteiten is het belangrijk dat je HVAC-R-installatie continu presteert. Is er – buiten jouw en onze wil – toch een probleem met je apparatuur? Dan staan onze technische medewerkers 24/7 paraat, in elke fase van je project. 
We doen er alles voor zodat je systeem optimaal en duurzaam presteert, op lange termijn. Jouw tijd, én die van jouw klanten, is kostbaar. Daarom heeft elke klant bij ons één enkel persoonlijk aanspreekpunt.

Preventieve monitoring

Voorkomen is natuurlijk de beste remedie. Door problemen te voorkomen voor ze zich stellen, gaat je installatie langer mee en zijn er minder reparatiekosten. Daarom monitort Cooltech nu al heel wat koelinstallaties preventief op afstand. Aan de hand van innovatieve tools zoals een gebouwbeheerssysteem, temperatuurregistratie en -bewaking controleren we het temperatuurverbruik. Zo sporen we fysische problemen pro-actief op. Die melden we aan de klant en de installateur waardoor we de storing zeer snel verhelpen.

 

Goed onderhouden voor een lang leven

Je verlengt de levensduur van je installatie door ze goed te onderhouden. Zo bespaar je op lange termijn heel wat herstelkosten, maar ook je energiefactuur wordt er beter van. Voor het jaarlijkse onderhoud of eventuele herstellingen en keuringen van je koel- en diepvriescellen, loodsen, klimatisatie en ventilatiesystemen kun je natuurlijk altijd bij Cooltech terecht.

Al gehoord van ons Care Service Plan?

100% op beide oren slapen doe je met ons Care Service Plan. Als partner van Cooltech kun je dan rekenen op een flexibel pakket van geïntegreerde diensten, die we voortdurend verder optimaliseren.

 

Ons Care Service Plan is een serviceformule op jouw maat. Elke installatie is anders en elk bedrijf heeft zijn eigen specifieke operationele en financiële behoeften. Ontdek onze vier formules voor een duurzaam onderhoudscontract.

 

Neem contact op met onze serviceafdeling

De serviceafdeling van Cooltech is 24/7 bereikbaar voor een snelle, doeltreffende interventie voor al je koel- en klimaatsystemen.

Hersteldienst: 011 593 400

Onderhoudsdienst: 011 593 400 of onderhoud@cooltech.be

100% gemoedsrust, 0% zorgen?