Over Cooltech

Over Cooltech

Cooltech, klimaat verzorgen en mensen ontzorgen

Cooltech heeft meer dan 25 jaar ervaring in koeltechniek en klimatisatie. Het resultaat? Innovatieve totaaloplossingen met specifieke toepassingen voor koeling en klimaat.

Cooltech streeft naar klanttevredenheid op lange termijn. Daarom zitten onze experts graag vanaf dag één rond de tafel met de klant om mee na te denken over het ontwerp van het ideale koel- en klimaatsystemen. Dat maakt het veel makkelijker om de installatie later te optimaliseren, te onderhouden en te beheren. 
We combineren technologie met een menselijke, flexibele en persoonlijke aanpak voor een unieke service. 

 

Waar we voor staan

Cooltechs expertise en oplossingen zijn op elke activiteit afgestemd. Voor retailers creëren we het ideale winkelklimaat met de juiste temperatuur voor een optimale winkelbeleving. Supermarkten en groothandels rekenen op ons voor de perfecte koeling van hun producten. Voor de industrie scheppen we efficiënte werkomstandigheden en voor kantoorgebouwen bieden we duurzame en efficiënte klimaatoplossingen die tevreden medewerkers opleveren. Ontdek hoe we jouw activiteit kunnen versterken met een slimme oplossing in HVAC-R.

 

Specifieke behoeften, specifieke knowhow

Om die belofte in te lossen, werkt Cooltech met een uitgebreid team van experts die allemaal top in hun vak zijn. Ons engineeringteam werkt graag een-op-een aan de ideale oplossing voor de klant. En onze installateurs geven altijd extra advies mee. Ze kennen de producten en jouw project door en door. 

Cooltech streeft altijd naar een langetermijnrelatie. We stellen de klant centraal vanaf dag één en willen op een hartelijke, persoonlijke manier met onze klanten omgaan.

Zoek je een ervaren partner met planeetvriendelijke oplossingen?

Eigen opleidingscentrum, investering in onze en jouw toekomst

Onze jarenlange expertise houden we scherp door continu te innoveren. We investeren in de toekomst en we breiden onze knowhow uit met de nieuwste trends in de sector. Via ons eigen opleidingscentrum in Alken zetten we die technologische evolutie om in de praktijk. Het is ook de plek waar onze technici en installateurs zich continu bijscholen.

 

We combineren ervaring met innovatie met het oog op efficiënte en milieuvriendelijke producten. Aan de hand van deze innovatie ontdekken we nieuwe manieren om kosten te verminderen.

 

Onderdeel van een sterke groep

Zoals bij alle bedrijven van Climagroup, vertrouw je bij Cooltech op een servicemodel dat volledig op je activiteit is afgestemd. Optimaal comfort, duurzame en energie-efficiënte installaties en een gegarandeerde dienstverlening, dat garanderen al onze bedrijven. 

 

Climagroup staat voor expertise in duurzaamheid, digitalisering en operationele efficiëntie. De groep is het resultaat van een succesvolle samenwerking van zeven verschillende bedrijven uit de sector, elk met hun eigen specialisaties en jarenlange bekwaamheid. We delen onze kennis, ervaring en passie met elkaar om zo steeds meer voor onze klanten te kunnen betekenen.