Cooltech stuurt medewerkers naar Syntra Limburg voor bijkomende opleiding

“Een warme samenwerking”


Cooltech draagt het belang van goed opgeleide medewerkers hoog in het vaandel. Zij verwachten van hun medewerkers dat zij aan de top van hun discipline staan en investeren daarom permanent in zowel interne als externe opleidingen. Hun opleidingslokaal komt hun hierin voor een groot deel tegemoet.
Daarnaast sturen zij medewerkers ook regelmatig naar Syntra Limburg.

“Het aanbod opleidingen bij SYNTRA Limburg is zo gevarieerd dat het aan onze wensen voldoet. Zo draagt SYNTRA bij tot de groei en het succes van onze onderneming.” Dat zegt service manager Stijn Poortmans (37) van de firma Cooltech in Alken, die jaarlijks diverse medewerkers voor een opleiding naar SYNTRA Limburg stuurt.

“Zowel voor algemene als voor technische opleidingen is SYNTRA de geknipte partner. Qua algemene vorming doen we op SYNTRA een beroep voor de voorbereiding op administratieve taken. Bij de technische opleidingen gaat het om het behalen van koeltechnische certificaten en vakken als lassen, montage, elektriciteit, elektronica, enzovoort.

Alleen de gespecialiseerde koeltechnische opleidingen neemt Cooltech voor eigen rekening. Zij gebeuren in nauwe samenwerking met de leveranciers/constructeurs.

Wil je ons team graag versterken? Ontdek onze jobs.