Commerciële koeling

Commerciële koeling

Ons aanbod aan commerciële koeloplossingen speelt perfect in op de uiteenlopende vraag van supermarkten, buurtwinkels, warenhuizen, koelopslagplaatsen en hotelkeukens.

Duurzaam koelen met CO₂

U heeft bij Cooltech de keuze tussen koeloplossingen op basis van F-gassen en het groene alternatief van de toekomst, CO₂. CO₂ is een uiterst veilig, zuinig, ecologisch en populair alternatief voor de klassieke koeltechnieken. 

Klik hier voor meer informatie over CO₂-koeling voor commerciële doeleinden of contacteer ons rechtstreeks voor een vrijblijvende informatie-aanvraag!

Toekomstgericht werken

Wij houden rekening met uw wensen en budget en kijken vooruit naar de meest moderne technieken, evenals toekomstige wetgeving.

Neemt u Cooltech onder de arm, dan kan u er zeker van zijn dat u altijd in lijn bent met de laatste nieuwe regels betreffende koelinstallaties en hygiënevoorschriften voor uw sector. Een garantie op een gerust gemoed dus, voor nu en voor de toekomst! 

Warmterecuperatie? Zeker weten!

Onze expertise garandeert u de meest revolutionaire en energiezuinige koelinstallatie op de markt, al dan niet gecombineerd met warmterecuperatie.
Hiermee kan u extra zuinig verwarmen via een aangesloten klimatisatiesysteem.

Mooi meegenomen, toch? 

Referenties in Commerciële koeling

Bekijk al onze referenties
Spar Neeroeteren
Spar, Neeroeteren
All-in koelinstallatie CO₂
Aldi-Renmans Tremelo
Commerciële koeling
Q8 Turnhout
Q8, Turnhout
Commerciële koeling
Q8 Boom
Q8, Boom
Commerciële koeling
Delhaize Zutendaal
Delhaize, Zutendaal
Commerciële koeling
Carrefour Kessel-Lo koos voor CO2
Carrefour, Kessel-Lo
All-in koelinstallatie CO₂
Carrefour Brustem complete CO2-installatie HVAC
Carrefour, Brustem
All-in koelinstallatie CO₂

Koel- of klimatisatieoplossing op uw maat?

Heeft u interesse in één van onze diensten? Cooltech bekijkt ieder project afzonderlijk en werkt samen met u naar een gepaste oplossing binnen uw eisen en budget. 

Neem vrijblijvend contact met ons op